Huis te koop

345000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 20165727
Immoweb code : 20165727

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
352 vierkante meters grond

Omschrijving

Recente nieuwbouwwoning (2020) met zonnige tuin (352m²)

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een topligging te Zedelgem, op een boogscheut van het centrum én nabij diverse invalswegen, resideert deze recente nieuwbouwwoning. Het betreft een eigendom opgetrokken in 2020, ingeplant op een mooi en zonnig perceel van 352m². Deze topper beschikt over veel lichtinval én werd uiterst smaakvol afgewerkt met hoogwaardige materialen.

We treden de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet. De inkomhal biedt rechtstreeks toegang tot de lichtrijke en ruime woonkamer, bestaande uit een zithoek en een eethoek + gezellige pelletkachel. Aansluitend bevindt zich de open keuken, volledig uitgerust met een inductiekookplaat, dampkap, microgolfoven, oven, vaatwas, spoelbak, koelkast + ingemaakte kasten. De woonkamer verleent tevens directe toegang tot de tuin via een groot schuifraam. Onder de trap werd eveneens een praktische bergruimte voorzien.
Via de trap bereiken we het eerste verdiep. Op de eerste verdieping bevinden er zich drie volwaardige slaapkamers, een ingerichte badkamer (lavabomeubel, ligbad, douche) en een aparte bureelruimte.

Het eerste verdiep biedt tevens toegang tot het zolderverdiep, via een valtrap.

Een grote troef van deze eigendom betreft de smaakvol aangelegde tuin met 2 terrassen alsook de praktische garage.

Bouwtechnisch: Energiezuinig: E-peil:29 - PVC ramen met hoogrendementsbeglazing (3x), regenw...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op