Huis te koop

249000€

2 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 20162927
Immoweb code : 20162927

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
324 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige woning in hartje Zedelgem

Gelegen in het centrum van Zedelgem, biedt deze charmante woning het beste van beide werelden: een rustige, comfortabele thuishaven met alle gemakken van de stad binnen handbereik. U vindt er een aangelegde oprit met een fraaie voortuin, die een warme verwelkoming biedt bij aankomst. Bij binnenkomst betreedt u een lichte inkomhal met een handig toilet. Via deze hal komt u in de ruime en zonnige woonkamer, die een prachtig uitzicht op de tuin biedt. De woonkamer is een perfecte plek voor zowel een gezellige zithoek als een eetruimte. Aangrenzend vindt u de keuken, die deels geïnstalleerd is en toegang biedt tot een gezellige veranda. De keuken kijkt uit op het tuingedeelte en beschikt over een praktische technische berging, een aparte berging en een inpandige garage. De garage is voorzien van een sectionale poort en biedt ruimte voor een auto, terwijl achter de garage een wasplaats is gevestigd. 
Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, twee ruime slaapkamers, een bureauruimte/kinderkamer en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een ruime douche, een lavabomeubel en een tweede toilet.
De achtertuin is een rustgevende plek met een tuinhuis en een houtstapelplaats. Daarnaast is er naast de woning een carport, die vroeger dienst deed als opslag voor een caravan.
Deze woning biedt niet alleen een comfortabele leefruimte, maar is ook centraal gelegen nabij diverse winkels, openbaar vervoer en het gemeentelijke sportcentrum "De Groene Meersen...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op