Huis te koop

Richtprijs 495000€

4 slaapkamers 248 vierkante meters

Immoweb code : 20162247
Immoweb code : 20162247

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
248 vierkante meters bewoonbare ruimte
1116 vierkante meters grond

Omschrijving

energiezuinige villa waar wonen-werken mogelijk is!

De vermelde prijs is een startprijs. Elk bod hoger dan de vermelde prijs wordt overgemaakt aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit al dan niet te aanvaarden.
Welkom bij deze villa, gelegen in een rustige straat in het hart van Aartrijke. Gebouwd met hoogwaardige materialen in 1994, biedt deze woning rust en comfort op een royaal perceel van 1116m².
Deze villa kan dienen voor tal van doeleinden! Ben je zelfstandig en op zoek naar een werkplaats/opbergplaats of heb je een vrij beroep en op zoek naar een praktijkruimte? Heb je een groot gezin en hou je van ruimte? Deze eigendom heeft een zee aan opportuniteiten!Extra troeven
-Perfecte energiescore 'B' dankzij het gebruik van 27 zonnepanelen, zonneboiler, hoogrendementsketel, vloerisolatie (6cm) & dakisolatie (18cm);
-Zonnepanelen beschikken over groenestroomcertificaten (totale capaciteit van 5400Wp - 230 euro/certificaat);
-Zeer ruime garage met extra opslagplaats en aparte fietsenberging;
-2 aangesloten regenputten van 10.000 liter;
-Door de grote ruimtes zijn er heel veel mogelijkheden.
Deze villa is volledig omringd door groen en creëert een ideale omgeving voor ontspanning, recreatie en zelfs duurzame activiteiten zoals tuinieren. Ontdek de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft en maak van deze woning uw thuis.

Neem contact op