Huis te koop

498000€

3 slaapkamers 243 vierkante meters

Immoweb code : 20158451
Immoweb code : 20158451

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
243 vierkante meters bewoonbare ruimte
390 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 28/02/2025

Omschrijving

Recente energiezuinige woning in rustige straat met houte...

Er worden geen nieuwe bezoeken meer ingepland voor deze woning. Recente halfopen bebouwing met EPC label A, gelegen in een rustige straat met een grasplein voor de deur. De woning biedt een perfecte combinatie van modern comfort, energiezuinigheid en een uitstekende ligging. Vlakbij scholen, winkels en met een vlotte verbinding naar de autosnelweg, is dit de ideale plek voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar rust en toch overal dichtbij willen zijn.
De woning werd afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor detail, zo is er o.a. een domotica, alarm systeem, vloerverwarming, centraal stofzuigsysteem en zonnepanelen.
Indeling als volgt: Ruime inkomhal met gastentoilet en een stijlvolle smeedijzeren deur naar de leefruimte. De woonkamer is voorzien van een open haard en geeft via schuiframen (met muggenramen) toegang tot de zonnige tuin. De open maatkeuken is volledig uitgerust met moderne toestellen, inclusief een kookeiland met ontbijtplaats. Naast de keuken bevindt zich een royale berging/wasplaats met doucheruimte. Garage met automatische poort en een praktische extra poort aan de tuinzijde.
Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers met ingemaakte kasten en een ruime badkamer met ligbad, dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. Zolder voor extra opbergruimte.
Buiten is er een mooi zonneterras/ tuin en als extra troef is er een prachtig, vrijstaand houten bijgebouw met smeedijzeren ramen en een open haard om te grillen, ideaal voor g...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op