Huis te koop

450000€

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 20023047
Immoweb code : 20023047

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
530 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante Halfopen Bebouwing 3 slaapkamers, garage en tuin

Bent u op zoek naar een ruime en veelzijdige woning in een rustige omgeving? Zoek niet verder! Deze halfopen bebouwing biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en luxueus wonen, met de mogelijkheid om het naar eigen wens te renoveren.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers die allen voorzien zijn van voldoende natuurlijk licht en een aangename sfeer. Daarnaast biedt de zolder de mogelijkheid om nog twee extra slaapkamers te creëren, wat deze woning ideaal maakt voor een groeiend gezin of voor mensen die behoefte hebben aan extra hobbyruimte. De zeer grote tuin is een oase van rust en groen, perfect voor buitenactiviteiten, tuinieren of gewoon ontspannen in de zon. Een aangename veranda biedt de perfecte plek om te genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

Een grote kelder biedt extra opslagruimte en mogelijkheden voor bijvoorbeeld een wijnkelder of hobbyruimte. De ruime garage biedt plaats aan drie tot vier auto's, met extra ruimte voor opslag of een werkplaats.

De keuken is uitgerust met alle nodige toestellen en voldoende opbergruimte, terwijl de gezellige woonkamer veel lichtinval heeft en een mooi uitzicht op de tuin biedt. De badkamer is voorzien van een moderne afwerking en comfort.

Hoewel de woning enige renovatie nodig heeft, biedt dit de perfecte kans om alles naar eigen smaak en stijl aan te passen. De woning is voorzien van centrale verwarming, dubbel glas en energiezuinige voorzieningen. Bovendien bevindt de woning zich in de nabijheid van

Neem contact op