Huis te koop

349000€

4 slaapkamers 226 vierkante meters

Immoweb code : 20184539
Immoweb code : 20184539

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
226 vierkante meters bewoonbare ruimte
461 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmevolle, op te frissen woning met 3 slpk te Wortegem

Bent u op zoek naar een karaktervolle woning met tal van mogelijkheden? Dan is deze charmante, gerenoveerde woning aan de Waregemseweg in Wortegem zeker een bezoek waard!
Deze ruime woning beschikt over 3 gezellige slaapkamers en combineert een authentieke stijl met modern wooncomfort. De woning is reeds grondig gerenoveerd, waardoor het beschikt over een mooie en instapklare inrichting. Denk hierbij aan grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een warm interieur dat uitnodigt om thuis te komen.
Mits enkele slimme investeringen kan u het energieverbruik optimaliseren, wat niet alleen voordelig is voor uw comfort, maar ook voor uw energierekening.
Buiten geniet u van een fijne tuin waar u in alle privacy kunt ontspannen. Bovendien is de ligging van deze woning ideaal: op een boogscheut van het centrum, dichtbij winkels, scholen en met vlotte verbindingswegen naar Waregem, Oudenaarde en andere omliggende steden.
Kortom, een unieke kans om een reeds gerenoveerde woning naar uw hand te zetten en volledig af te werken naar uw eigen smaak en energiebehoeften. Bent u klaar om deze woning nieuw leven in te blazen? Maak dan snel een afspraak voor de eerste bezoekdag op 28/09!

Neem contact op