Huis te koop

529000€

4 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 20252222
Immoweb code : 20252222

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
496 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne halfopen bebouwing met grote oprit (ca 105m²) en bi

Moderne halfopen bebouwing met grote oprit (ca 105m²) en bijgebouw

Ligging: Deze recente woning is gelegen aan de Doornaardstraat 49 te Wommelgem, in een rustige en groene buurt, vlakbij belangrijke invalswegen zoals de E313. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand.

Omschrijving: Bij binnenkomst via de inkomhal heeft u toegang tot een droge kelder onder de trap, ideaal voor extra opslagruimte. Vooraan bevindt zich de lichtrijke leef- en eetruimte met een sfeervolle sierhaard. Aansluitend vindt u de geïnstalleerde open keuken. Achteraan de woning zijn er een gastentoilet en een ruime wasplaats, die eveneens is voorzien van een douche. Vanuit de eetruimte en keuken krijgt u toegang tot het magnifieke terras met zicht op de ruime tuin, waar u kunt genieten van rust en een prachtig groen uitzicht. Door de groene bufferzone achteraan zal u steeds kunnen genieten van de rust en privacy zonder directe achterburen.
In de tuin bevindt zich een polyvalent bijgebouw, dat mits de nodige vergunningen kan worden omgevormd tot een kangoeroewoning of extra werkruimte. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een moderne badkamer met een douche, ligbad en lavabomeubel. De kleinste kamer kan perfect dienen als kinderkamer of bureel. De tweede verdieping biedt een ruime vierde slaapkamer, voorzien van ingemaakte kasten en een ensuite badkamer met douche, toilet en lavabo.
Daarnaast beschikt de woning over een oprit van 105

Neem contact op