Huis te koop

365000€

3 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 20183936
Immoweb code : 20183936

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
234 vierkante meters bewoonbare ruimte
567 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Deze te moderniseren woning met tuin geniet een uitstekende residentiële ligging. De garage met automatische sectionale poort is voldoende ruim voor het plaatsen van 2 wagens (in cascade). Deze sluit naadloos aan op de tuin en de woning.

Indeling:
Gelijkvloers: 
U betreedt de woning langs de inkomhal of via de garage die tevens rechstreeks aansluit op de uitgestrekte tuin. Achteraan de inkomhal is er nog een polyvalente ruimte met aparte berg- of wasplaats.

Eerste verdieping:
Via de trap in de inkomhal bereikt u de eerste verdieping. 
Aan de vooorzijde bevindt zich de lichtrijke leefruimte met annex eetkamer die aansluit aan op de uitgeruste keuken. De keuken geeft enerzijds (via een trap) uit op de tuin en anderzijds is er achteraan nog een badkamer met douche, wastafel en toilet. 

Tweede verdieping:
Via de vaste trap bereikt u tevens de tweede verdieping met 2 slaapkamers (3 mogelijk). Achteraan is er nog een polyvalente ruimte met aansluiting naar een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden: 
Kelder aanwezig;
Ideale woning voor jonge gezinnen;
Woning onderhevig aan renovatieverplichting (EPC-label E);
Verwarming op stookolie.

Ligging:
Rustig gelegen aan de verbingsweg tussen Antwerpen - Wommelgem - Ranst. Met tal van winkels, openbaar vervoer en het centrum van Wommelgem in de directe omgeving.

Neem contact op