Huis te koop

4 slaapkamers 385 vierkante meters

Immoweb code : 20021875
Immoweb code : 20021875

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
385 vierkante meters bewoonbare ruimte
1116 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met 4 slaapkamers en prachtige tuin op een toplocat...

Villa met 4 slaapkamers en prachtige tuin op een toplocatie te Borsbeek

Ontdek uw toekomstige droomwoning: een ruime villa in een doodlopende straat. Deze unieke woning biedt u de kans om uw renovatiedromen werkelijkheid te maken

Bij binnenkomst valt direct de royale leefruimte op, die dankzij de vele "French windows" baadt in het licht. Hier geniet u van een ruime eetkamer en een gezellige woonkamer, perfect voor zowel intieme familiebijeenkomsten als grootschalige feestelijkheden.
De aangrenzende, professioneel ingerichte keuken biedt alles wat een chef zich kan wensen. Met moderne apparatuur en een mooi granieten werkblad maakt deze keuken koken tot een waar genoegen.
Via de leefruimte komt u in de veranda, die direct aansluit op de adembenemende privatieve tuin. Hier geniet u van een oase van rust, met een vijver en een uitgestrekte groene zone die een schilderachtig decor vormen.

Op de bovenverdieping vindt u vier ruime slaapkamers (34,5m², 33m², 23m², 19m²). De weelderige "Master Bedroom" is voorzien van een royale dressing (12,5m²) en een stijlvolle ensuite badkamer met bad, dubbele lavabo, toilet, en handdoekdroger. Daarnaast beschikt de villa over een tweede douchekamer met een enkele lavabo, douchecabine, en handdoekdroger.

De villa biedt verder een inpandige dubbele garage met oprit (42m²) en een ruime kelder (40,5m²), ideaal voor extra opslagruimte of een hobbyruimte.

Deze villa biedt een unieke gelegenheid om volledig naar eigen wens ...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op