Huis te koop

665000€

4 slaapkamers 295 vierkante meters

Immoweb code : 20065546
Immoweb code : 20065546

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
295 vierkante meters bewoonbare ruimte
1560 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen woning met riante tuin

In een uiterst rustig en doch centraal gelegen autoluwe straat in het landelijke gedeelte van de gemeente Herent, met een perfecte verbinding naar zowel Brussel als Mechelen en op een zucht van het centrum van Leuven, zijn wij verheugd deze degelijke en verrassend ruime gezinswoning op een perceel van 15a 60ca en met als bouwjaar 1991 te koop aan te bieden.
Achter de discrete gevel van 10,5 meter breed, schuilt een energiezuinige en praktisch ingedeelde gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van 295 m². Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal, een gastentoilet, een technische ruimte, een riante living van 58 m², een keuken, een wasplaats, een douche en een inpandige garage van 14,5 meter diep.
De eerste verdieping telt een nachthal, vier volwaardige slaapkamers en een badkamer. Bovendien is deze woning ook nog voorzien van een ruime zolder en een tuin, achteraan afgebakend door velden en weilanden, waar het heerlijk vertoeven is.
Kortom, deze woning is technisch volledig in orde en gemakkelijk te onderhouden, wat bijdraagt aan het wooncomfort en de duurzaamheid. Een unieke kans voor wie zoekt naar ruimte en comfort op een toplocatie.
Zeker uw bezoek waard. Voor snelle beslissers.

Neem contact op