Huis te koop

695000€

2 slaapkamers 279 vierkante meters

Immoweb code : 20034305
Immoweb code : 20034305

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
279 vierkante meters bewoonbare ruimte
960 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer lichtrijke en energetische woning met prachtig aange...

Deze woning is VERKOCHT! Bent u ook van plan uw eigendom te verkopen? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende en correcte waardebepaling. Maak gebruik van meer dan 40 jaar ervaring en van uitzonderlijke verkoopsvoorwaarden.
Tussen Leuven en Aarschot in bevindt zich langsheen de Aarschotsesteenweg deze architecturale parel! De woning werd gebouwd in 2007 en biedt een unieke woonervaring waarbij licht en de connectie met de prachtig aangelegde tuin centraal staan. 
De woning heeft een zeer gunstige ligging naar mobiliteit en bereikbaarheid toe en bevindt zich op een boogscheut van de E314, openbaar vervoer (trein én bus), verschillende scholen, winkels, horecagelegenheden etc. 
Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal met hoge plafonds en ramen, gastentoilet, zeer ruime en lichtrijke woon -en eetkamer, open keuken - gerenoveerd in 2016 en volledig uitgerust met kwalitatieve toestellen van o.m. Miele -, wasplaats/berging en garage waar er plaats is voor wagens en fietsen. De eyecatcher in de leefruimte is de moderne trap.
Deze brengt ons bij de 1ste verdieping. Hier is er een gigantisch ruime nachthal met bureauruimte. Hier is nog voldoende plek om een extra slaapkamer te creëren. Vanuit de nachthal kan men de 2 dakterrassen bereiken.  Verder schuilen op de 1ste verdieping nog 2 slaapkamers, waarvan eentje me dressing in annex, toilet en een badkamer met wastafel en douche. Voor de badliefhebbers is er reeds aansluiting voorzien teneind...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op