Huis te koop

475000€

4 slaapkamers 176 vierkante meters

Immoweb code : 11482800
Immoweb code : 11482800

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
176 vierkante meters bewoonbare ruimte
635 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met ruime garage

Deze gerenoveerde driegevelwoning is keurig onderhouden en beschikt over 176m² bewoonbare oppervlakte (waarde volgens EPC). Ze is gelegen op een terrein van 6a 35ca en bevindt zich op minder dan een kwartier rijden van de winkelstad Leuven. De tuin biedt rust en privacy, maar ook genoeg ruimte voor kinderen om in te spelen. In het handige tuinhuis kan u uw werkmateriaal makkelijk opbergen.

We komen de woning binnen via de grote inkomhal, die aansluit op de leefruimte met salon en eetplaats. Op het gelijkvloers vinden we eveneens een ruime, uitgeruste keuken die voorzien is van heel wat (ingebouwde) kasten. Via de aanpalende (en tevens vergunde) veranda komt u uit in de verzorgde tuin. Verder is er nog een bureelruimte/slaapkamer en badkamer (met douche en ligbad) voorzien. Op het verdiep treffen we een nachthal met heel wat opbergmogelijkheden aan alsook 3 slaapkamers.

Voorts bevindt de kelderruimte zich in een nette staat. In de ruime garage (met elektrische poort) kan u uw wagen in alle veiligheid parkeren. Ook zijn er nog een carport en extra parkeermogelijkheden aan de zijkant van het pand. U kan op elk moment optimaal gebruik maken van de woning dankzij enkele moderne elementen, zoals airconditioning en een waterverzachter. De zonnepanelen zorgen voor een efficiënt en verminderd energieverbruik.

Op wandelafstand van openbaar vervoer.
Watertoets : gebouwscore A, perceelscore A.
Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.
Horeca, winkels en recreatiegelegen…

Neem contact op