Huis te koop

319000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 20002506
Immoweb code : 20002506

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
91 vierkante meters grond

Omschrijving

Degelijke woning met 3-4 slpks en zuid-tuintje!

In de rustige straat met weinig doorgaand verkeer maar toch nabij het centrum van Wilrijk, vinden we achter deze charmante gevel een zeer degelijke woning op een zuidgericht perceel.
De winkels in het centrum van Wilrijk (Bist), alle winkels van de Boomsesteenweg (A12), verschillende scholen en grote invalswegen zijn vlakbij gelegen.

De woning werd gebouwd in de jaren 1930 en heeft zijn charmante voorgevel behouden, maar onderging een volledige structurele renovatie in 1994 waarbij een volledig nieuw dak, een achterbouw, nieuwe technieken en overal nieuwe leidingen (ook afvoeren en riolering) werden geplaatst.
De verwarming loopt momenteel op elektriciteit maar er is een aardgas aansluiting aanwezig in de woning. Bij overschakeling naar een CV-installatie op gas bekomt men een EPC score van 204 kWh/m² (simulatie EPC is beschikbaar).

Indeling:
U betreedt de woning via de inkomhal. Hier is ook een gastentoilet en wasberging aanwezig.
Rechts betreden we de leefruimte en achteraan in de aanbouw met grote raampartijen vinden we de eetkamer en keuken. Deze is voorzien van alle nodige toestellen waaronder een gaskookplaat, vaatwasser, oven.
Vanuit de keuken/eetkamer bereiken we de aangename zuidgerichte stadstuin (27 m²).
Met de authentieke trap bereiken we eerst de tussenverdieping achteraan waar zich een tweede apart toilet en de badkamer met ligbad én douche en een lavabomeubel bevinden.
Op de eerste verdieping zijn er twee volwaard

Neem contact op