Huis te koop

3 slaapkamers 196 vierkante meters

Immoweb code : 11426275
Immoweb code : 11426275

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
196 vierkante meters bewoonbare ruimte
240 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT !! Instapklare woning met zonnige tuin op topliggi

VERKOCHT !! Wij bieden u graag deze instapklare woning met garage, ruime kelder en aangename west-tuin aan, die bovendien optimaal gelegen is!
De zeer gegeerde Oosterveldwijk is gelegen tussen de gemeenten Wilrijk, Edegem, Berchem en Mortsel. Vanuit deze residentële wijk zijn dagelijkse winkels, kwalitatieve scholen en alle vormen van openbaar vervoer (bus, tram, trein) makkelijk te bereiken. De sporters en/of wandelaars kunnen zich vlakbij gaan uitleven in het gemeentelijke park fort V en domein Middelheim. Daarboven is er een uitstekende verbinding naar Antwerpen – Brussel via E19 en A12, naar Hasselt – Gent via Ring.

Deze woning werd gebouwd in 1948 en heeft een zeer degelijke structuur. Ze is voorzien van dubbele beglazing met aluminium schrijnwerk en rolluiken. De centrale verwarming verloopt via een condensatieketel op aardgas. Ook de elektriciteit werd vernieuwd en is conform aan de voorschriften van het AREI. Het dak werd eveneens vernieuwd en voorzien van 12 zonnepanelen! Er werd een aangepaste zekering voorzien voor het opladen van een elektrische wagen.

Indeling:
We betreden de woning in de inkomhal met gastentoilet met handenwasser.
Links is er de lichtrijke leefruimte op neutrale tegelvloer met achteraan de open leefkeuken, die voorzien is van een vaatwasser, kookplaat met dampkap, koel-vrieskast, combi oven en granieten werkblad.
Het schuifraam geeft toegang naar de zalig groene tuin met optimale west-oriëntering en een minimum a

Neem contact op