Huis te koop

575000€

3 slaapkamers 247 vierkante meters

Immoweb code : 20053868
Immoweb code : 20053868

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
247 vierkante meters bewoonbare ruimte
1014 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie Laagbouwvilla met Prachtige ZW-tuin zonder Inkijk

Welkom in deze charmante laagbouwvilla, gelegen in de Stadionlaan 7 in het rustige Willebroek. Deze perfect onderhouden woning uit 1983 biedt u de ideale combinatie van rust en een uitstekende verbinding naar zowel Antwerpen als Brussel. Met een netto bewoonbare oppervlakte van 167 vierkante meter, uit te breiden tot 247 vierkante meter door het bovenste verdiep in te richten, biedt deze villa u tal van mogelijkheden. 

Binnen vindt u momenteel drie ruime slaapkamers, een badkamer met natuurlijk daglicht en een open keuken met uitzicht op de prachtige diverse tuin zonder inkijk. De leefruimte is lichtrijk en voorzien van een gezellige houthaard, geïnstalleerd in 2019. Verder bevat de woning een centrale verwarming op gas en zijn alle ramen voorzien van dubbel glas. Recent zijn er verschillende renovaties uitgevoerd: een nieuw gastentoilet en handenwasser (2022) en een vernieuwd terras (2023), perfect voor lange zomeravonden. 

De tuin, een groene oase van 1014 vierkante meter, is volledig omheind en biedt absolute privacy. Dankzij de zuidwestelijke oriëntatie geniet u hier de hele dag van de zon. Het brede perceel van 24 meter geeft een gevoel van ruimte en vrijheid.

Praktisch is deze woning ook goed doordacht. Een dubbele inpandige garage en dubbele koele bergruimte naast de keuken bieden volop opslagplaats. Bovendien is er een handige kruipruimte onder de woning.

Kortom, deze goed onderhouden villa biedt een perfecte balans tussen comfort, ruimte en een uitstekende liggin

Neem contact op