Huis te koop

725000€

4 slaapkamers 212 vierkante meters

Immoweb code : 20037338
Immoweb code : 20037338

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
212 vierkante meters bewoonbare ruimte
405 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige nieuwbouwwoning in hartje Blaasveld

Welkom in de Dorpsstraat 50, gelegen in een sfeervolle straat in hartje Blaasveld. Op wandelafstand vindt u diverse winkels, horecagelegenheden, scholen en de nabijheid van de N16 en A12 zorgen voor een vlotte bereikbaarheid.

Indeling:
Gelijkvloers: Bij binnenkomst verwelkomt de ruime inkomhal u met open armen. In de inkomhal vinden we meteen een handige vestiaireruimte en een gastentoilet. De leefruimte baadt in natuurlijk licht en beschikt over een open en volledig geïnstalleerde keuken, perfect voor hobbykoks en dagelijks gebruik. In deze prachtige keuken is zelfs een verborgen berging voorzien. Daarnaast is er nog een handige wasplaats / bergruimte aanwezig (ideaal voor fietsen!). Zowel leefruimte als keuken hebben een open zicht naar de tuin waardoor je ook van binnenuit kan genieten van het groen. Vooraan de woning is een autostaanplaats voorzien.
De eerste verdieping kent een royale nachthal dewelke toegang geeft toegang tot vier comfortabele en grote slaapkamers, een badkamer voorzien van alle comfort, een apart toilet en een extra bergplaats. Opbergruimte komt u niet tekort dankzij de aanwezigheid van de zolder. De woning wordt verwarmt via vloerverwarming d.m.v. een warmtepomp.

EPB in opmaak.

Neem contact op