Huis te koop

345000€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 20209421
Immoweb code : 20209421

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
230 vierkante meters grond

Omschrijving

Rijwoning : te renoveren met goedgekeurde vergunning

Te Koop: Ruime woning met tuin in het hart van Wijgmaal!
Deze woning is gelegen in de pittoreske dorpskern van het rustige maar centraal gelegen Wijgmaal, op een steenworp van het levendige centrum van Leuven. Deze woning is perfect gelegen nabij belangrijke invalswegen en openbaar vervoer zoals het treinstation van Wijgmaal.
Met een perceel van 230 m² en een ruime bewoonbare oppervlakte van 170 m² biedt deze woning tal van mogelijkheden. De goedgekeurde vergunning is samenwerking met de hoge plafonds op de begane grond bieden het potentieel tot het creëren van een gevoel van ruimte en luchtigheid. De woning beschikt over een inkomhal, een royale leefruimte en de mogelijkheid om een lichtrijke leefkeuken te realiseren.
Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een ideale plaats voor een moderne, volledig uitgeruste badkamer. De tweede verdieping, te betreden via een vaste trap, biedt het potentieel voor een derde slaapkamer met een ensuite badkamer. Het dak werd reeds volledig vernieuwd.
De tuinzone kan zeer onderhoudsvriendelijk worden aangelegd met als extra troef een extra toegang naar een wandel- en fietspad achteraan in de tuin.
Deze centraal gelegen, casco-rijwoning is niet alleen een woning met een groot potentieel het is eveneens een investeringskans met een goedgekeurde bouwvergunning en een gloednieuw dak. Geef deze woning de afwerking die het verdient en maak het jouw droomhuis!
Mis deze buitenkans niet! Maak snel een afspraa

Neem contact op