Huis te koop

Richtprijs 265000€

7 slaapkamers 258 vierkante meters

Immoweb code : 20121878
Immoweb code : 20121878

Overzicht

7 slaapkamers
1 badkamer
258 vierkante meters bewoonbare ruimte
1012 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime pastoriewoning in het centrum van Wielsbeke

Deze voormalige ruime pastoriewoning is centraal gelegen in Wielsbeke op een terrein met een oppervlakte van 1012m². Naast 7 slaapkamers en een ruime tuin heeft dit pand nog veel meer te bieden. Ook een combinatie wonen en werken is perfect haalbaar.
Daarnaast zijn een basisschool, supermarkt en openbaar vervoer op een boogscheut verwijderd van de woning.
De woning bestaat uit twee verdiepingen, een kelder en zolder. We komen binnen via de royale inkomhal, vanwaar je toegang hebt tot quasi alle ruimtes op de begane grond. De leefruimte en de eetkamer vormen 1 geheel en zijn voorzien van een groot schuifraam waardoor er veel natuurlijk licht is. Daarenboven wordt er zo een mooie connectie gemaakt tussen buiten- en binnenomgeving. De oorspronkelijke keuken grenst aan de eetkamer en biedt veel potentieel om een open keuken te voorzien. Verder is er op de gelijkvloerse verdieping nog een bureauruimte, slaapkamer, gastentoilet en bergruimte voorzien.
De eerste verdieping beschikt over een ruime nachthal, naar analogie met de inkomhal op de gelijkvloerse verdieping. Vanuit de nachthal kan je 6 (!) slaapkamers betreden, waarvan er 4 voorzien zijn van een balkon en twee van een lavabo. Tenslotte bevindt zich hier ook de badkamer die is uitgerust met een ligbad, douche, toilet en wastafel.
Op dit moment is de woning verhuurd tot en met 30/06/2027. Neem contact op en leg jouw bezoek vast!

Renovatieplicht: ja

Neem contact op