Huis te koop

* 436000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 20272303
Immoweb code : 20272303
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
344 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Deze prachtige, energiezuinige halfopen nieuwbouwwoning (E-peil E20) is gelegen op een toplocatie in een groene omgeving in Wiekevorst, regio Heist-op-den-Berg.

Op wandelafstand vindt u tal van lokale eet- en drinkgelegenheden, winkels en scholen, en is er een vlotte verbinding met het openbaar vervoer.

De BEN-woning wordt volledig afgewerkt en standaard uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem en zonnepanelen.
Via de inkomhal met gastentoilet komen we de woning binnen. De ruime leefruimte biedt plaats voor een gezellige zithoek en een aparte eetplaats, met uitzicht op de tuin. De open keuken is standaard uitgerust met alle essentiële toestellen.
Op de eerste verdieping geeft de nachthal toegang tot drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. Deze is uitgerust met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo.
Daarnaast is de zolderverdieping bereikbaar via een vaste trap. Deze zal standaard niet worden voorzien van vloerafwerking. De zolderruimte kan worden ingericht als extra slaapkamer, bureau ruimte, hobbyruimte, speelkamer, ... .

Als laatste heeft de zuidwest georiënteerde tuin de mogelijkheid om een tuinhuis te plaatsen. Standaard zal er een carport worden geïnstalleerd naast de woning.

De ruwbouw van deze woning is reeds geplaatst. U heeft de mogelijkheid om de afwerking nog zelf te bepalen.
Contacteer ons op 0479/01.01.01 voor een bezoek ter plaatse.

Dit pand maakt deel uit van het project De Loecht

Neem contact op