Huis te koop

175000€

4 slaapkamers 221 vierkante meters

Immoweb code : 20234409
Immoweb code : 20234409

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
221 vierkante meters bewoonbare ruimte
709 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledige te renoveren woning met 4 slaapkamers te Wichelen!

U kunt deze ruime woning terugvinden op een gunstige locatie in het centrum van Wichelen nabij winkels, scholen en met voldoende parkeergelegenheid.

De woning dient volledig gerenoveerd te worden wat als voordeel biedt dat u elke ruimte naar eigen smaak en behoefte kan gaan inrichten. Het gelijkvloers omvat een inkomhal met berging en een grote open ruimte met veel potentieel. De eerste verdieping biedt ruimte voor 4 slaapkamers en een badkamer. Daarnaast biedt de zolder extra mogelijkheden voor verdere uitbreiding.

Achteraan bevindt zich het terras met aansluitend de grote tuin, ideaal voor ontspanning en buitenleven. Een extra troef is de oprit langsheen de woning (perfect voor het plaatsen van 2 wagens). Ook achteraan zijn er nog garageboxen aanwezig die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken.

Deze woning is gelegen in een rustige, landelijke omgeving te Wichelen. De omgeving rond de woning biedt tal van recreatieve mogelijkheden dankzij de nabijheid van natuurgebieden, wandel- en fietsroutes. Dit maakt het een ideale locatie voor wie op zoek is naar een woonplaats die een rustige leefomgeving combineert met een goede bereikbaarheid van stedelijke voorzieningen.

Wenst u bijkomende info en/of een bezoek? Contacteer Ineke via [email protected] of op het nummer 0472 09 01 51.

Neem contact op