Huis te koop

498000€

4 slaapkamers 271 vierkante meters

Immoweb code : 20229368
Immoweb code : 20229368

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
271 vierkante meters bewoonbare ruimte
813 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met ongeziene volumes en verder potentiee

Bent u opzoek naar een woonst met enorm veel ruimte en nog verder potentieel? Zoek niet verder! Naar ruimte hier geen gebrek, 271m! bewoonbare oppervlakte zorgt voor een grote woning die werd aangepakt en enkel nog een schilderbeurt kan gebruiken. De elektriciteit is conform, Cv met hoogrendementsketel op gas, automatische rolluiken, automatische poorten en verdere moderne troeven. Mis deze kans niet.
De woonst heeft volgende indeling: inkomhal gevolgd door een enorme leefruimte met aansluitend een mooie lichtrijke ingerichte keuken met bijhorende bergruimte. Verder is er een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Achterliggend is er een eerste gelijkvloerse slaapkamer. Op de eerste verdieping vinden we een polyvalente ruimte, eventueel nog verder in te richten naar verschillende kamers. Daarnaast vinden we 2 zeer grote kamers. Ook hier is er een toiletruimte met mogelijkheid voor een tweede douche te plaatsen. Als afsluiter is er een gigantische nog af te werken zolder waarbij nogmaals kamers kunnen gecreëerd worden.
Buiten vinden we een groot overdekt terras/carport terug met aansluitend een dubbele garage met automatische poort. Hier is ook een natuurlijk zuiversysteem aanwezig voor de vijver. Verder is er een fraaie onderhoudsvriendelijke tuin.
EPC: 283 – Label C
Aarzel niet om dit potentieel van deze woning te komen ontdekken! Voor meer info of een bezoek contacteer Quinten van Immo Zone op 0485/02.48.04 of [email protected]

Neem contact op