Huis te koop

185000€

5 slaapkamers 182 vierkante meters

Immoweb code : 20201737
Immoweb code : 20201737

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
182 vierkante meters bewoonbare ruimte
263 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met 5 slaapkamers, tuin en garage in Brui

Welkom in het rustige Bruinbeke. Hier kan u een interessante halfopen bebouwing aantreffen met 5 slaapkamers, tuin en garage. De ligging van de woonst is interessant, op korte afstand bevinden zich de 2 stations van Wichelen en Serskamp en op korte afstand zowel Wetteren als Lede zijn diverse voorzieningen vlot bereikbaar.
De indeling is als volgt: een inkomhal met een grote lichtrijke leefruimte (40m²) met aansluitend de keuken. Naastliggend is er een grote multifunctionele kamer met toegang naar de tuin en de aparte garage. Op het gelijkvloers is verder nog een badkamer met douche, lavabo en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 5 kamers aanwezig en een tweede toilet. Voor extra bergruimte is er een handige kelder aanwezig.
Hoewel deze woning enkele opfriswerken kan gebruiken, beschikt de woning over aangename troeven. De woning wordt verwarmd via centrale verwarming op gas, beschikt over houten ramen met dubbele beglazing en heeft een conforme keuring van elektriciteit.
EPC: 348 kWh/m²jaar – Label D (geen renovatieverplichting)
S.U. in aanvraag.
Voor verdere informatie of een bezoek, aarzel niet om Quinten van Immo Zone te contacteren via 09.231.75.92 of via [email protected]

Neem contact op