Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 20116173
Immoweb code : 20116173

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
170 vierkante meters grond

Omschrijving

WICHELEN - Perfect instapklare woning op goeie locatie!

GERESERVEERD! WICHELEN - Deze perfect instapklare woning vindt u op vlak bij het centrum van Wichelen. De ligging van dit pand is bijzonder aantrekkelijk met alle voorzieningen zoals winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer in de directe omgeving. Op vlak van ontspanning bent u meteen op het jaagpad langs de Schelde richting de Kalkense Meersen.

Naar indeling toe beschikt deze woning op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een gezellige leefruimte met aansluitend een open, volledig geïnstalleerde keuken. Verder is er ook nog een praktische berging. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een badkamer met douche en ligbad en een apart toilet. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, werd ingericht als derde slaapkamer en berging.

Verder is er nog de gezellige, onderhoudsvriendelijke tuin.

Naar comfort toe beschikt deze eigendom over een conforme elektriciteitsinstallatie, centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, dakisolatie,.. 

Kortom, bent u opzoek naar een perfect instapklare woning met 3 slaapkamers voorzien van alle comfort op een uitstekende locatie? Boek dan snel uw afspraak op de bezoekdag: 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Neem contact op