Huis te koop

545000€

5 slaapkamers 259 vierkante meters

Immoweb code : 20191608
Immoweb code : 20191608

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
259 vierkante meters bewoonbare ruimte
1009 vierkante meters grond

Omschrijving

SCHITTERENDE VILLA IN GEGEERDE WOONWIJK

Dit pareltje uit 1981 is gelegen op toplocatie in Wevelgem in een rustige residentiële buurt. Deze villa werd leuk en praktisch ingericht met oog voor een mooie lichtinval en groots ruimtegevoel.

Hele ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet met directe toegang tot de verschillende leefruimtes. Als eerste is er de lichtrijke woonkamer met aparte eetplaats en salon met gezellige gashaard en afgewerkt in parket met apart praktisch bureel. Ideaal voor jouw beroepsactiviteit. Aansluitend fantastisch recent vernieuwde geïnstalleerde leefkeuken met zicht op de tuin. Aansluitend is er nog een praktische was- en voorraadberging met directe toegang tot de inpandige praktische garageruimte met extra opbergruimtes.

De verdieping omvat een open nachthal met vijf ruime slaapkamers waarvan een master bedroom van maar liefst ca. 25 m². Elke kamer is voorzien van centrale verwarming. Recent vernieuwde ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Aan opbergruimte geen gebrek! Er is een geïsoleerde zolderruimte (14 cm - MW) aanwezig van maar liefst ca. 75 m²!

De aangelegde – zongerichte - terrassen maken het héérlijk vertoeven in de aangelegde tuin op een totale perceeloppervlakte van maar liefst 1.009 m².

Naast de woning is er nog een ongeziene polyvalente ruimte (meer dan 50 m² - mét alle voorzieningen zoals verwarming en water) die kan dienen voor jouw beroepsactiviteit of als extra leefruimte. Aan de voorkant is er nog parkeerruimte voor zeker 4 wagens op eigen terrein

Neem contact op