Huis te koop

740000€

4 slaapkamers 252 vierkante meters

Immoweb code : 20180316
Immoweb code : 20180316

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
252 vierkante meters bewoonbare ruimte
1481 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve vrijstaande villa te koop op een schitterende, gr

Welkom aan Den Blakkenlaan 26 in Wetteren, waar deze uitzonderlijke vrijstaande villa zich bevindt, omgeven door natuur en rust. Gelegen op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Wetteren en verscholen aan het einde van een doodlopende straat, geniet u hier van ultieme privacy. Direct naast natuurgebied "De Zandbergen", biedt deze woning een unieke kans op wonen in het groen.
Bij binnenkomst ontdekt u een ruime inkomhal met vestiaire en een apart toilet. De lichtrijke woonkamer biedt een prachtig zicht op de weelderige tuin, perfect om volledig tot rust te komen. Aansluitend vindt u de praktische keuken en de inpandige dubbele garage. De volledige onderkeldering voorziet uitgebreide bergruimtes.
Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier ruime slaapkamers te vinden, twee badkamers, een apart toilet en een grote bureauruimte, ideaal voor thuiswerken of als hobbykamer. Extra opbergruimte is beschikbaar dankzij de zolderverdieping.
Hoewel de villa wat modernisering kan gebruiken, biedt dit pand een uitzonderlijk potentieel. De grote, groene tuin maakt het plaatje compleet en zorgt voor eenunieke ligging waar menig mensen echt thuis kunnen komen
EPC: 278 kWh/m²jaar – Energielabel C (geen renovatieverplichting)
Grijp deze unieke kans en word eigenaar van dit schitterende pand op een toplocatie! Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met Quinten van Immo Zone via 09.231.75.92 of mail naar [email protected]

Neem contact op