Huis te koop

309000€

3 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 20176482
Immoweb code : 20176482

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
281 vierkante meters grond

Omschrijving

MASSEMEN - Instapklare woning op uitstekende locatie

EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 28/09 VAN 10u TOT 14u (enkel op afspraak!)

MASSEMEN - Deze instapklare woning is uitstekend gelegen, op een boogscheut van de dorpskern, met alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen, winkels en openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand. Daarnaast geniet deze woning een heel goede bereikbaarheid door zijn ligging op N9 en de op- en afritten van de E40 in de nabijheid.

Naar indeling toe is de woning op het gelijkvloers voorzien van een woonkamer, een ingerichte keuken, een apart toilet en een ruime berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Verder beschikt de woning nog over een zolder, dewelke bereikbaar is via een vaste trap, waar een derde slaapkamer te vinden is.

Naar comfort toe beschikt de woning over een conforme elektriciteitsinstallatie, een EPC D (geen renovatieverplichting), dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas,...

De gezellige, volledig omheinde tuin is een extra troef.

Op zoek naar een ideale starterswoning of opbrengsteigendom op een uitstekende locatie? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Meer info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Neem contact op