Huis te koop

365000€

4 slaapkamers 238 vierkante meters

Immoweb code : 20031604
Immoweb code : 20031604

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
238 vierkante meters bewoonbare ruimte
1440 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te knappen tweegezinswoning op 14a40ca

Net buiten de dorpskern van Westmeerbeek vinden we deze woning terug. Dit pand is ideaal als tweegezinswoning , waarbij we vlak bij elkaar wonen, maar toch de nodige privacy bewaren.

Het gelijkvloerse appartement betreden we via de voordeur. Zo komen we in de inkomhal, welke toegang geeft tot de ruime woonkamer, waar u gemakkelijk een salon en eetkamer kan voorzien. Hiernaast vinden we de keuken terug. Deze is momenteel voorzien van een dubbele spoelbak, elektrisch vuur en dampkap. Zo komen we verder aan de achterzijde van het gebouw met nog een buitendeur en het toilet. In de kleine berging en de wasplaats kan u nog veel spullen kwijt.

De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. Rustig slapen doet u in één van de twee ruime slaapkamers achteraan het gebouw.

 

De voordeur van het bovenste appartement bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw. Rechts naast de trap komen we in de wasplaats / stookplaats . Eens boven heb je aan de achterkant van het gebouw de 2 slaapkamers.

De nachthal geeft toegang tot het apart toilet en de badkamer met ligbad en lavabo. Verder komen we in de ruime keuken. Deze is voorzien van een keramisch kookvuur en dubbele spoelbak.

Aansluitend aan de keuken vinden we de woon- en eetkamer terug. Dankzij het grote raam heeft u hier voldoende lichtinval met uitzicht op de straat. Rechts naast de woonkamer is er nog een aparte ruimte met ingemaakte kasten.

Extra troeven

Neem contact op