Huis te koop

499000€

3 slaapkamers 151 vierkante meters

Immoweb code : 20270242
Immoweb code : 20270242

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
151 vierkante meters bewoonbare ruimte
312 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare, energieneutrale (Label A+) 3 slpk woning.

Recente, instapklare én energieneutrale woning met 3 ruime slaapkamers. Gelegen in een rustige, doodlopende straat op een centrale ligging. EPC Label-A+ (-15,44 kWh/m²) - Elektriciteit conform In een rustige, doodlopende straat centraal tussen het centrum van Westerlo, Tongerlo en Voortkapel. Vlotte bereikbaarheid door de nabijheid van de verbindingsweg.
Zeer recente en moderne half open bebouwing met een EPC label-A+! Deze woning werd gebouwd in 2018 en kwalitatief afgewerkt. Zo werden er ingemaakte kasten voorzien in de inkomhal en slaapkamer én zijn alle ramen voorzien van lamellen op maat. Steeds goed onderhouden.
Via de oprit met aluminium carport bereiken we de voordeur. We betreden de woning via de inkomhal dewelke voorzien is van ingemaakte kasten. Ook een gastentoilet is hier aanwezig.
Via de glazen deur bereiken we de leefruimte met open keuken. Deze voelt ruim aan en beschikt over een aantal grote raampartijen. De keuken is kwalitatief afgewerkt en beschikt over een eiland met zit-gedeelte. Inductievuur, koelkast, vaatwasmachine, combi-oven,.... alle toestellen zijn aanwezig. Vanuit de keuken is er aansluiting met het terras en de tuin door de grote schuifraam.
Via de wasplaats/technische ruimte kunnen we ons ook richting de tuin begeven. Boven zijn er 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 10,2m², 13,45m² en 17,89m². Ook de badkamer met ligbad, inloopdouche en groot lavabom

Neem contact op