Huis te koop

369000€

3 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 20200895
Immoweb code : 20200895

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
1045 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning op ca. 1045m²

Ligging: Zeer gunstig gelegen woning, in het groen nabij het centrum van Zoerle Parwijs. Alle faciliteiten (scholen, winkels, openbaar vervoer,chiro, voetbal, horeca, ....) op wandelafstand. Vlotte verbinding naar de E313,  E314 én naar de omliggende gemeentes.

Omschrijving: De woning is instapklaar en grondig gerenoveerd in 2014, waarbij vloeren, dak, ramen, stukwerk, cv, elektriciteit, riolering enzovoorts vernieuwd/vervangen werden en de gevels gereinigd en nieuw ingevoegd. De leefruimte geniet van veel lichtinval dankzij de grote ramen, het schuifraam achteraan geeft toegang tot een overdekte terras. In de woning staat een vernieuwde keuken (renovatie 2014), vernieuwde badkamer met lavabo, toilet en douche. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, de volledig geïsoleerde zolderruimte is via luik toegankelijk en biedt bijkomende stockage-mogelijkheden.

Verder beschikt het eigendom over een werkplaats-motorgarage van 50m² en een onderhoudsvriendelijke tuin waarbij de achterzijde aansluit aan het achtergelegen bos.
Extra:
- Geen renovatieverplichting
- CV hoogrendementsketel op gas
- Dubbele beglazing over de volledige woning
- Vloer en dak geïsoleerd
- Carport voor wagen en garage voor motorfiets(en)
EPC: 278 kWh/m²/jaar
Wg, Ag, Vg, Gmo, GvKr, Vv  
“overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D  / G

Neem contact op