Huis te koop

* 430000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 20178484
Immoweb code : 20178484
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
332 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinig, tijdloos nieuwbouwproject 2 HOB

Op een uitstekende locatie te Westerlo vinden we dit prachtig, energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 2 HOB met modern karakter.

De kindvriendelijke, residentiële ligging zorgt ervoor dat de woningen een unieke combinatie genieten van rust en bereikbaarheid met invalswegen en oprit autostrade binnen handbereik.

Beide woningen genieten een privatieve inkom met gastentoilet en vestiaire. Via de hal krijgen we toegang tot de ruime eetplaats en zithoek beiden met maximale lichtinval. Aansluitend treffen we de volledig uitgeruste open keuken met kwalitatieve materialen en toestellen. De keuken geeft op haar beurt toegang tot de geriefelijke berging met wasplaats en technische ruimte.

Terug in de leefruimte, geeft de trap connectie tot het 1 ste verdiep, hier geeft de nachthal met apart toilet toegang tot 3 ruime slaapkamers waarvan één met ensuite inloopdressing. De badkamer geniet een ruim ligbad en inloopdouche.

De woningen zullen opgetrokken worden met een stijlvolle en tijdloze architectuur. Er wordt standaard gebruik gemaakt van verwarming via een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en privatieve zonnepanelen dewelke zorgen voor een lage energiebehoefte. Het exceptioneel lastenboek met uitzonderlijke budgetten maakt deel uit van dit perfecte plaatje.

Tot slot geniet u hier een rustgevende buitenatmosfeer en de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport in het verlengde van de oprit.

Aarzel niet en contacteer ons voor meer infor...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op