Huis te koop

286000€

3 slaapkamers 202 vierkante meters

Immoweb code : 20046951
Immoweb code : 20046951

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
202 vierkante meters bewoonbare ruimte
919 vierkante meters grond

Omschrijving

Open bebouwing met tal van mogelijkheden!

Te renoveren open bebouwing op een perceel van 919 m², gelegen op een centrale locatie te Westerlo met vlotte toegang naar omliggende gemeenten en invalswegen.

Op het gelijkvloers: een ruime inkomhal met toegang tot een open leefruimte voorzien van grote raampartijen die zorgen voor de nodige, natuurlijke lichtinval, ook aanpalend een gezellige zithoek en eetplaats, geïnstalleerde leefkeuken met vaatwasser en koelkast. Naastliggend vinden we de badkamer uitgerust met douche, toilet en aansluiting voor de wasmachine/droogkast.

Op de eerste verdieping zijn er nog 3 gunstige slaapkamers, waarvan 1 toegang geeft via een vaste trap tot de riante, verder af te werken zolderverdieping deze de mogelijkheid biedt tot extra kamers

Het ruime perceel geniet een westelijke oriëntatie, waardoor je hier heerlijk kan genieten van zonnige zomeravonden. Vanuit de tuin is er een prachtig groen uitzicht over het achterliggend agrarisch gebied.

Deze woning heeft reeds enkele energetische ingrepen achter de rug waaronder nieuwe dubbele beglazing, maar valt wel onder de renovatieplicht.

Ben je op zoek naar een ruime woning waar je je eigen touch nog aan kan geven? Dan is dit de ideale opportuniteit!

Contacteer ons voor verdere vrijblijvende informatie.

Renovatieplicht: ja

Neem contact op