Huis te koop

469000€

3 slaapkamers 312 vierkante meters

Immoweb code : 20004227
Immoweb code : 20004227

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
312 vierkante meters bewoonbare ruimte
755 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/10/2024

Omschrijving

Ruime woning met handelsgedeelte op goede zichtlocatie.

Lichtrijke en karaktervolle woning op 755 m² met o.a 3 slpks en ruimte momenteel in gebruik als handelsruimte. EPC label-C (209 kWh/m²). 

Ligging: Centraal gelegen op een breed perceel in het centrum van Oosterwijk. Vlotte verbinding naar E313 en omliggende gemeenten/stad. 

Indeling: Woning: -1: Kelder 0: Keuken, Eetkamer, zitplaats, douchekamer en toilet +1: 3 slaapkamers, badkamer, vide, zolderkamer Handelsruimte: inkom, handelsruimte, atelier, bureau 

Beschrijving: De oorspronkelijke woning dateert van 1987 en werd steeds top onderhouden.
Via de ruime inkomhal is er toegang tot wat momenteel is ingericht als het handelsgedeelte. Deze beschikt over een handelsruimte met etalages, een atelier achteraan en aansluitend een bureau. Ook een sanitaire ruimte met douche en toilet is hier voorzien.
De woning beschikt op haar beurt over een ruime keuken voorzien van de nodige toestellen en met zicht op de tuin. Vanuit de keuken is er aansluiting naar de ruime eetkamer. Deze beschikt over een gezellige houtkachel en biedt via een grote schuifraam toegang naar het terras. De zitplaats is lager gelegen wat het geheel gezellig gemaakt.
Boven zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom nog aansluiting heeft met de achtergelegen zolderkamer.
Ook de ruime badkamer vindt u terug o

Neem contact op