Huis te koop

299000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11397119
Immoweb code : 11397119

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
225 vierkante meters grond

Omschrijving

Héél charmante vakantiewoning op een rustig domein te Wes...

Deze woning is gelegen op het vakantiedomein Zee & Polder waar een spel van groen en modern comfort u meteen tot rust brengen. Bovendien bevindt u zich hier centraal tussen Nieuwpoort, Westende én Middelkerke waardoor u heel wat mogelijkheden hebt. Een wandeling doorheen de duinen of op het strand, een fietstocht door de polders of een namiddag kuieren door de vele leuke winkelstraten, het zijn maar enkele ideeën die tot de mogelijkheden behoren.

Wanneer we de woning zelf even belichten merken we onmiddellijk dat deze tot in de puntjes werd afgewerkt. De mooie planten die de afsluiting verzorgen in combinatie met het onderhoudsvriendelijke kunstgras rondom de vakantiewoning is subliem. Binnenin werd de woning uiterst smaakvol ingericht en zal deze menig kandidaat koper charmeren. Met 3 volwaardige slaapkamers, lichtrijke woonkamer en extra troeven zoals een ruime berging, afzonderlijk toilet en badkamer op het gelijkvloers verdiep is dit echt een schot in de roos.

Parkeren zal dit keer geen stress opleveren want de woning beschikt over een eigen private parking vlakbij de woning op het domein.
Gemeubeld. EPC: 201 (Label C).

Renovatieplicht: nee

Neem contact op