Huis te koop

* 359000€

3 slaapkamers 182 vierkante meters

Immoweb code : 20135938
Immoweb code : 20135938
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
182 vierkante meters bewoonbare ruimte
355 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk wonen in Wervik

In de Rapetstraat, te midden van de landelijke velden van Wervik, realiseren we acht betaalbare nieuwbouwwoningen. Deze woningen, gebouwd in een elegante landelijke stijl, combineren esthetiek en comfort op harmonieuze wijze. Elke woning beschikt over een carport of inpandige garage, wat zorgt voor extra gebruiksgemak.

Met woonoppervlaktes tot 210m², inclusief zolderruimte, en ruime percelen tot 780m², bieden deze woningen volop ruimte voor elk gezin. De zuidwestelijk georiënteerde tuinen zorgen ervoor dat u optimaal van de zon kunt genieten.

Alle woningen zijn uitgerust met drie slaapkamers, een vaste trap naar de zolder, een volledig ingerichte keuken, een comfortabele badkamer, en andere praktische voorzieningen. Comfort en hoogwaardige afwerking staan centraal, zodat u in alle rust kunt genieten van uw nieuwe thuis in een serene en inspirerende omgeving.

Dankzij lucht-water warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen behalen deze woningen een energiepeil van E20, wat u recht geeft op een aantrekkelijke korting op de onroerende voorheffing.

Deze energiezuinige woningen bieden het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van het platteland gecombineerd met modern comfort en duurzaamheid.

Zie jij jezelf hier al wonen? Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.
0476 170 170 of mail ons via [email protected]

Dit pand maakt deel uit van een project

Neem contact op