Huis te koop

950000€

4 slaapkamers 344 vierkante meters

Immoweb code : 20012947
Immoweb code : 20012947

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
344 vierkante meters bewoonbare ruimte
20000 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentiek landhuis met ruim stalgebouw en weides op ca. 1

Vlak bij de grens met Nederland bevindt zich dit prachtige en unieke eigendom, beter bekend als ‘De Boshoeve’. Het is gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving met eindeloze uitrijmogelijkheden.

Het eigendom bestaat uit een ruim landhuis met daarnaast een stalgebouw in dezelfde bouwstijl. In het stalgebouw zijn 7 ruime paardenboxen, waarvan 1 grote opfokstal, een garage en veel opslagruimte. Achter het stalgebouw vinden we een royale opslagplaats waar plaats is voor groot materiaal, hooi en stro. Hier is nog voldoende ruimte om eventueel meerdere paardenboxen te plaatsen.

De paarden kunnen heerlijk vertoeven in de ruime weides, voorzien van een grote inloopstal. Vanaf het terras bij de woning heb je zicht op de aanpalende weides.

De instapklare, charmante villa bestaat uit, 2 keukens, 4 prachtige leefruimtes met hoge plafonds (2 eetkamers en 2 zitkamers), een opkamer waar het bureau zich momenteel bevindt, 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een wasruimte, een kelder en een zolder. De woning is in 2002 gerenoveerd met oog voor het originele en authentieke karakter van de woning.

Naast de weides bevindt zich een buitenkeuken waar je kan genieten van de zonsondergang tijdens de lange zomeravonden.

Een unieke kans voor wie rustig en in het groen wil wonen op een prachtige locatie met de paarden aan huis.

Interesse? Contacteer Dirk Van Ostaeyen via [email protected] of via 0474 400 100.

Neem contact op