Huis te koop

860000€

4 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 20080665
Immoweb code : 20080665

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant huis: tuin, vrij beroep, parkeerplaats

Gelegen op 10 minuten lopen van het Ter Kamerenbos, biedt dit huis een absolute charme en heeft het een tuin van ±100m², zowel zonnig als bloeiend, twee mooie terrassen en buitengewoon veel lichtinval.
Op de begane grond: een inkomhal, een bureau, een polyvalente ruimte met toegang tot de tuin en een mooi terras. Op dit niveau bevinden zich ook een wasruimte/stookruimte en een bergruimte, evenals een gasten-wc.
Op de eerste verdieping: grote ontvangstruimtes verdeeld over 3 gebieden met open haard en een uitgeruste Amerikaanse keuken. De schuiframen bieden uitzicht op de tuin en toegang tot een terras van ±12 m², waar plaats is voor een eettafel om zo te genieten van mooie dagen.
Op de tweede verdieping: 2 doorverbonden slaapkamers, een badkamer met toilet. De ouderslaapkamer komt uit op een terras dat kan worden omgebouwd tot slaapkamer.
Op de derde verdieping: 1 slaapkamer aan de straatkant die uitkomt op een klein balkon en een tweede kamer, onder de dakrand, met een mezzanine, die kan worden verbouwd tot slaapkamer. Een douchekamer met toilet.
Originele vloeren, zorgvuldig bewaarde elementen uit de periode tijdens de renovaties, hoge plafonds, lijstwerk en dubbele beglazing. Verwarming op gas. Een of twee parkeerplaatsen voor het huis. Ideaal voor zelfstandigen!

Neem contact op