Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 354 vierkante meters

Immoweb code : 11473755
Immoweb code : 11473755

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
354 vierkante meters bewoonbare ruimte
219 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN WOONHUIS MET MOGELIJKHEID TOT TUIN

Instapklare en bijzonder ruime gezinswoning in het dorp van Nieuwenhove, op een boogscheut van Waregem-centrum. Winkels, openbaar vervoer, sportcentra, openbaar groen, op wandelafstand.
Aansluitend aan de woning bevindt zich een polyvalente ruimte (70m²) die als handelsruimte bestemd kan worden. Ideaal voor de kleine zelfstandige of als stockage voor de vakman.
Deze ruimte kan eveneens worden afgebroken voor het creëren van een tuin (onder voorbehoud van vergunning). Deze prachtige karaktervolle hoekwoning werd deels gerenoveerd in 2014/2015 en afgewerkt met unieke en authentieke accenten. Voldoende parkeergelegenheid met zijn 2 inpandige garageplaatsen en geautomatiseerde poorten. De woning beschikt verder over automatische rolluiken, alarmsysteem, rookmelders via centrale (spouw)muurisolatie en dakisolatie, centrale verwarming, conform elektrische installatie,..
Indeling als volgt:
Gelijkvloers: Inkom, gezellige en lichtrijke leefruimte met kachel, keuken met alle comfort, eetplaats, polyvalente ruimte, dubbele garage, wasplaats, wc
1ste verdieping: Nachthal met toegangsdeur tot het dakterras, 3 slaapkamers, 1 kleine kinderkamer of hobbykamer, badkamer met douche, ligbad, lavabo en wc. Zolder(geïsoleerd) en kelder aanwezig.
Troeven:
-Ideaal gelegen in het rustige dorpskern Nieuwenhove.
-E17 vlot bereikbaar.
-Mogelijkheid tot handelsruimte of werkatelier voor kleine zelfstandigen.
-Instapklare starterwoning
-Geen renovatieverplichting
- Plannen tuinaanleg reeds beschikbaar.

Neem contact op