Huis te koop

* 348000€

3 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 20130230
Immoweb code : 20130230
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
267 vierkante meters grond

Omschrijving

Te koop: Nieuwbouwwoning met gunstig E-peil te Wakken.

Te koop: Nieuwbouwwoning met gunstig E-peil te Wakken.
Deze nieuwbouwwoning in landelijke stijl maakt deel uit van woonverkaveling Mirrepadde.
Een rustige kindvriendelijke verkaveling op enkele passen van de markt en vlak bij het provinciaal domein de Baliekouter. 

De woning: 
Deze nieuwbouwwoning is ontwerpen met oog voor detail en gebouwd met hoogwaardige materialen. De afwerking is nog volledig zelf te kiezen als koper in overleg met de bouwheer. 
Het gebruik van de nieuwste technieken en hernieuwbare energie zorgt ervoor dat we een BEN-woning aanbieden. Dit zorgt er niet alleen voor dat u geniet van een lagere energiekost, maar ook van extra fiscale voordelen. 

Indeling:
Inkomhal met gastentoilet, aangename ruime leefruimte met zicht op de tuin, open praktische keuken, aparte wasplaats en een inpandige garage.
Via betontrap bekleed met natuursteen komen we op de eerste verdieping met nachthal die toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers, een bergruimte, toilet en uitgeruste badkamer met dubbel lavabo + meubel, douche en ligbad. Zolderverdieping (43m²) toegankelijk met zoldertrap.

Oppervlakte grond:  267 m²
Oppervlakte woning: 167 m² excl. zolder

Troeven:

Energiezuinig: de woning is voorzien van de nieuwste energiebesparende technieken: zonnepanelen, warmtepomp (lucht/water), vloerverwarming, regenwaterrecuperatie (10.000L)
Parkeren: de inpandige garage en de oprit (met wachtbuis voor laadpaal) zorgen voor een stressvrije thuiskomst
Omge...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op