Huis te koop

525000€

4 slaapkamers 224 vierkante meters

Immoweb code : 20055617
Immoweb code : 20055617

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
224 vierkante meters bewoonbare ruimte
790 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouw - 6% BTW

Ontdek deze halfopen casco-woningen in Waasmunster, ideaal gelegen met een prachtig uitzicht op het meer aan de voorzijde en het bos aan de achterzijde. De woningen bieden een royale oppervlakte van 224 m² en bevinden zich percelen van 650 m² tot 790 m². Het terras heeft een oppervlakte van 23 m².
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een apart gastentoilet. Op het gelijkvloers vindt u naast de inkom een bureau en een lichtrijke ruimte voor een open keuken met eethoek en leefruimte. Dankzij de grote glaspartijen kunt u volop genieten van het buitenlicht en het uitzicht op de tuin. Daarnaast heeft u via een afzonderlijke berging toegang tot de inpandige garage met extra ruimte voor het plaatsen van fietsen.
De trap in de inkomhal leidt naar de eerste verdieping, waar zich vier ruime slaapkamers, twee badkamers, een apart toilet en een aparte berging bevinden.
De woningen worden verwarmd met een energiezuinige warmtepomp en vloerverwarming. Eind oktober zullen de woningen casco afgewerkt zijn. Daarnaast heeft u optioneel de mogelijkheid om de totaalafwerking door FRECA te laten uitvoeren.
Deze woningen komen in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6% (akte < 31/12/24). Informeer naar de voorwaarden.

Neem contact op