Huis te koop

1050000€

4 slaapkamers 370 vierkante meters

Immoweb code : 20008791
Immoweb code : 20008791

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
370 vierkante meters bewoonbare ruimte
2097 vierkante meters grond

Omschrijving

Elegante en tijdloze villa in het groen

Bent u op zoek naar een woning die elegantie, functionaliteit en comfort naadloos combineert in de residentiële, groene omgeving van Waasmunster? Dan is deze prachtige woning uit 2001 de perfecte match voor u. Met oog voor detail en een EPC B-label biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en comfortabel leven.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime, open inkomhal met een praktische vestiaire en een gastentoilet. Het aangrenzende bureau is ideaal voor thuiswerken. De gezellige leefruimte met eetplaats biedt dankzij de grote raampartijen een schitterend uitzicht op de tuin, waar u kunt genieten van rust en natuur.

De volledig geïnstalleerde keuken is een droom voor elke kookliefhebber, uitgerust met een oven, microgolf, bordenwarmer, vaatwasser, koelkast en diepvries. Hier kunt u genieten van gezellig tafelen met familie en vrienden. Naast de keuken bevindt zich een praktische wasruimte die tevens toegang biedt tot de kelder en de dubbele garage met automatische poorten.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, allemaal voorzien van inbouwkasten. De centrale hal leidt naar de eerste badkamer, die recent volledig is vernieuwd en is uitgerust met een dubbele lavabo, inloopdouche en bad – een perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag. Er is ook een apart toilet voorzien en een tweede badkamer, direct verbonden met de master bedroom.

Daarnaast biedt de eerste verdieping een tweede bureauruimte, die ...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op