Huis te koop

* 475000€

3 slaapkamers 243 vierkante meters

Immoweb code : 11443197
Immoweb code : 11443197
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
243 vierkante meters bewoonbare ruimte
300 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning 4: Gesloten bebouwing van project Provinciale Baan in

Gesloten pastorijwoning die deel uitmaakt van het project Provinciale Baan gelegen te Vrasene met 6 wooneenheden. U beschikt over een achterliggend terras met ruime tuin en uitzicht op het groen.

De indeling van het pand is als volgt: U betreedt de woning via de inkomhal met apart toilet. Aan de voorzijde van de woning is er een bureau ruimte voorzien. Verder door bereikt u de eethoek, de open keuken met ontbijthoek en de living. Vanuit de keuken kan u rechtstreeks naar de berging en vervolgens naadloos naar de garage.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met ruime dressing. Verder is er nog een apart toilet en een badkamer voorzien. Op de tweede verdieping bevindt zich een technische ruimte en heeft u de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer.

Deze woning dient nog opgericht te worden, u kan dus nog steeds alle keuzes zelf maken.

Nog enkele troeven van deze woning: Vloerverwarming met lucht/water warmtepomp, een laag energiepeil conform de geldende normen. Als we spreken over de prijs is dat exclusief btw, zonder registratie- en notariskosten! De plannen & lastenboek zijn op afspraak en zeer vrijblijvend te bekijken.

Dit pand maakt deel uit van het project Vrasene Provinciale Baan 34

Neem contact op