Huis te koop

695000€

3 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 20228160
Immoweb code : 20228160

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
222 vierkante meters bewoonbare ruimte
1645 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/06/2025

Omschrijving

Prachtige villa met o.a. 3 slpks, 2 badks en inpandige garag

Prachtige villa met onder andere 3 slaapkamers, 2 badkamers en inpandige garage.
Zeer rustig gelegen op een prachtig perceel van 1.645m².
EPC: 277 kWh/m²/jaar - Label C | Beschikbaar: 1 juni 2025

Omschrijving:
Op het gelijkvloers betreden we de woning via de ruime en hoge inkomhal met vloer in Carrara-marmer. Via deze inkomhal is er toegang tot een vestiaire, het gastentoilet, de keuken en de woonkamer.
De woonkamer bevindt zich aan de rechterzijde van de woning en beschikt over een parketvloer en zeer gezellige houthaard in Carrara-marmer. Vanuit de woonkamer heb je een zeer mooi zicht op de perfect aangelegde tuin.
Aansluitend op de woonkamer vinden we de keuken, welke in 2015 vernieuwd werd en voorzien is van een inductie kookplaat, koelkast, Quooker-kraan (heet water), combi-oven, diepvriezer, dampkap en granieten werkblad.
Naast de woonkamer vinden we de achterinkom, welke toegang geeft tot de wasruimte/badkamer (voorzien van een douche, wastafel en voorzieningen voor wasmachine en droogkast), en de inpandige garage met elektrische kantelpoort.

De 1e verdieping biedt ruimte aan 3 zeer ruime slaapkamers, waarvan er 2 voorzien zijn van ingemaakte kasten en een wastafel. De 3e slaapkamer is de master-bedroom, deze beschikt over een recente dressing. Ook de badkamer, gerenoveerd in 2015 en voorzien van ligbad, dubbele wastafel in meubel (met granieten blad), toilet en ingemaakte kasten, is terug te vinden op deze verdieping.

Via een zoldertrap is er toegang tot een zeer r

Neem contact op