Huis te koop

605250€

3 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 20181994
Immoweb code : 20181994

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
2900 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024

Omschrijving

Mooie en prachtig gelegen woning te Vloesberg

Ligging

Wakker worden met het geluid van fluitende vogels, omgeven door het adembenemende landschap van glooiende heuvels en uitgestrekte bossen. Dit huis is een paradijs voor natuurliefhebbers die graag wandelen, fietsen en ontspannen in een rustige, landelijke omgeving.

Ondanks de rustige ligging in Vloesberg, ben je binnen korte tijd in bruisende steden als Oudenaarde, Gent, Ronse en zelfs Brussel. Hier geniet je van het beste van twee werelden: het vredige plattelandsleven met alle voordelen van stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Pak deze unieke kans en maak van dit huis jouw eigen stukje paradijs!

Beschrijving

Deze woning biedt een ruime inkomhal met een gastentoilet. De volledig geïnstalleerde keuken, gelegen aan de rechterzijde, biedt directe toegang tot de grote, open leefruimte, perfect voor gezinsleven en entertainment. Aan de linkerzijde bevinden zich twee tot drie ruime slaapkamers, een badkamer, en toegang tot zowel de kelder als de royale garage.

De garage beschikt over een volwaardige trap naar het eerste verdiep, dat eenvoudig kan worden omgebouwd tot een kangoeroewoning of worden uitgebreid met extra kamers, afhankelijk van uw behoeften.

De woning is omgeven door een prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin, zowel aan de voor- als achterzijde. Het ruime terras aan de achterzijde biedt een schitterend uitzicht op het omliggende landschap, waardoor u optimaal kunt genieten van de serene en natuurlijke omgeving.

Voor inlichtingen en/of bezoe

Neem contact op