Huis te koop

365000€

3 slaapkamers 246 vierkante meters

Immoweb code : 20130226
Immoweb code : 20130226

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
246 vierkante meters bewoonbare ruimte
970 vierkante meters grond

Omschrijving

Sfeervolle tuin, fantastisch verzicht en groot, energiezuini

DISCOVERY DAY: Zat. 14/09 van 10u - 12u.
Kom als eerste deze woning ontdekken! Opgelet, enkel op afspraak!

www.dhoppe21.be



Instapklare, gerenoveerde woning op een perceel van 970 m², gelegen in een rustige buurt op wandelafstand van het bos. Via de lichtrijke, open leefruimte met haard, kom je in de grote open keuken (vitrok. vuur, dampkap, koelkast en nieuwe vaatwas). Op het gelijkvloers is er nog een bijkeuken/wasplaats én toilet.
De 1e verdieping herbergt 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 met aansluitende dressing. De badkamer is ruim bemeten met ligbad, grote douche, wastafel en toilet. Op naar de zolder, waar je wordt verrast door een "open space" hobbyruimte of speelkamer voor de kinderen. Extra kamers nodig? Hier krijg je er nog minstens 2 extra in. Daarboven is de grote geïsoleerde zolderruimte, waar je ook de thuisbatterij kan vinden.
Vanuit de keuken kom je terecht in een parel van een zuiderse tuin, met leuke sfeer- en zithoekjes, een opzet zwembad en een fantastisch ver zicht over de Vlaamse Ardennen en Pays des Collines. Naast de woning heb je een ruime, afgesloten parkeerplaats (minstens 4 wagens). Ook de kelder is ruim en droog.
Qua technieken? Hou je vast! Neuwe cv-brander, warmtepomp-boiler, zonnepanelen met thuisbatterij, rolluiken op zonne-energie, waterverzachter, conforme elektriciteit én een zeer gunstig energielabel B (112 kWh/m²jaar!
Overtuigd? Kom gerust langs om de woning en zijn zalig zicht te ontdekken!

Neem contact op