Huis te koop

295000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20255019
Immoweb code : 20255019

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
725 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 2 slpks. op ca 725 m² grond

Te renoveren losbouwwoning - laagbouw, in het centrum van Vlimmeren. Grondopp. ca 725 m².

Indeling:
Inkomhal, woonkamer met schouwmantel en laminaatvloer, ruime keuken ingericht met kasten - een koelkast - elektrisch fornuis met oven - dampkap en 2 spoeltafels.
Achter de keuken bevindt zich een grote veranda met 2 lichtkoepels en uitgerust met verwarming. De veranda geeft vrij uitzicht over de tuin. Tevens is de woning voorzien van een grote badkamer met douche - wastafel en toilet. In de badkamer is voldoende ruimte om de wasmachine en een droogkast te plaatsen. Via een vlisotrap is er toegang naar de zolderverdieping die deels ingericht is als speel/slaapkamer en deels als bergzolder. De vloerplaat is geisoleerd.

Inde tuin bevindt zich een bijhuis/werkplaats en op het einde van de oprit die afgesloten wordt door een automatische metalenpoort staat een metalen garagebox.
De tuin is volledig afgesloten.

Bijzonderheden : cv. op gas met radiatoren, houten ramen met dubb. beglazing en rolluiken, automatisch screen(s) aan het raam van de keuken en de veranda
Bew. opp is indicatief.
Renovatieverplichting van toepassing. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op