Huis te koop

395000€

4 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 20133667
Immoweb code : 20133667

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
199 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met 4 slaapkamers nabij het centrum van Veurne

Deze gerenoveerde halfopen woning is gelegen in de Pannestraat in Veurne, op een ideale locatie dichtbij het stadscentrum. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. De ligging biedt ook een vlotte verbinding naar de kust, de E40 & de baan Veurne-Ieper.

Indeling:
Bij binnenkomst kom je in de inkomhal met een apart toilet. Vanuit de inkomhal stap je binnen in de gezellige (volledig gerenoveerde) leefruimte met sfeervolle gashaard. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de moderne, volledig ingerichte open keuken. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt, zijnde: een oven, microgolfoven, koelkast, keramische kookplaat, ingebouwde dampkap, vaatwasmachine en een enkele wastafel.

Naast de leefruimte heb je een lichtrijke bureauruimte. Deze ruimte is perfect om te werken, studeren of als creatieve hoek in te richten. 

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers. De recent vernieuwde badkamer werd uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel en een tweede toilet. 
Op de tweede verdieping vind je een extra ruime slaapkamer. Daarnaast zijn er nog twee kleinere opbergruimten. Eén van deze opbergruimtes kan ook ingericht worden als extra badkamer.

De woning beschikt daarnaast ook over een droge en ruime kelder, waar de aansluitingen voor een droogkast en wasmachine reeds voorzien zijn. 

Buiten is er een gezellige koer met terras, waar je heerlijk kunt ontspannen. De ruime garage biedt voldoende plaats

Neem contact op