Huis te koop

325000€

4 slaapkamers 203 vierkante meters

Immoweb code : 20117818
Immoweb code : 20117818

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
203 vierkante meters bewoonbare ruimte
541 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met 4 slaapkamers en een tuin in Veurne

Deze woning is gelegen in de Nachtegalenlaan in Veurne. Vlotte verbinding met de E40, de baan Veurne-Ieper en naar de kust. 

Indeling: 
Inkomhal met een apart toilet en plaats voor een vestiaire. Vanuit de inkomhal kom je in de gezellige leefruimte, voorzien van een knusse kachel en een zicht op de tuin. Aansluitend vind je de volledig ingerichte keuken (vernieuwd in 2011) met een dampkap, dubbele wastafel, oven, koelkast, en kookplaat. Via de keuken heb je toegang tot de garage, die voorzien is van een sectionale poort en aansluitingen voor zowel de wasmachine, als de droogkast. 
Op het gelijkvloers zijn er elektrische rolluiken. 

Eerste verdieping:
Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer met een ligbad en een enkele wastafel. De trap werd voorzien van een traplift (2022). 

Extra ruimte: 
De woning beschikt over twee aparte zolders:
Via een losse ladder in de garage bereik je de kleine zolder, terwijl je op de eerste verdieping met een losse ladder toegang hebt tot de grotere zolder.

Tuin: 
In de mooi onderhouden tuin, met tuinhuis kun je op verschillende momenten genieten. 

Wens je meer informatie of een bezoek in te plannen?
058 31 58 58

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klim

Neem contact op