Huis te koop

419000€

2 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 20036361
Immoweb code : 20036361

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
967 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie charmante woning in fermettestijl

L'Agence DYNASTY heeft het genoegen u deze prachtige karaktervolle woning in fermettestijl te presenteren, gelegen in het charmante dorpje Bercheux, gemeente Vaux-Sur-Sûre. Ideaal gelegen tussen Neufchâteau en Bastogne, bevindt deze woning zich op slechts 4 km van de snelwegen en op 2 km van winkels en voorzieningen. Ontdek deze prachtige woning gebouwd op een terrein van bijna 10 are, gerenoveerd in 2000 met edele materialen, wat een perfecte combinatie van modern comfort en authentieke charme biedt.

De woning bestaat uit een inkomhal, een toilet, een ruime woonkamer met twee uitgangen naar buiten, een volledig uitgeruste keuken die open is naar de woonkamer, een salon, twee slaapkamers, een ruime mezzanine die als bureau kan dienen, een badkamer, een bijkeuken, een wasruimte, twee garages en een schuur van 130 m² die kan worden omgebouwd, ideaal om het huis uit te breiden of een extra woning te creëren. De zorgvuldig aangelegde tuin omvat een mooi terras, een intieme ruimte die plaats biedt aan een jacuzzi, een moestuin en een directe toegang tot de weg.

De woning is in uitstekende staat van onderhoud, uitgerust met PVC-ramen met dubbele beglazing, conforme elektriciteit, een EPC: D, een houtkachel en een open haard, centrale verwarming op stookolie en een put met hydrofoorgroep om de buitenruimtes van water te voorzien. Bent u op zoek naar een karaktervolle, verzorgde en perfect gelegen woning? Mis deze unieke kans niet en kom snel bezichtigen!

Neem contact op