Huis te koop

990000€

4 slaapkamers 259 vierkante meters

Immoweb code : 20189412
Immoweb code : 20189412

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
259 vierkante meters bewoonbare ruimte
293 vierkante meters grond

Omschrijving

Ukkel - Fort Jaco - Huis met 4 slaapkamers - Tuin - Garage

Gelegen in de gewilde wijk Fort Jaco, biedt deze Bel-Étage woning met een gevelbreedte van 7,30 m, zorgvuldig gerenoveerd tussen 2003 en 2022, alle moderne comfort. Met een totale oppervlakte van ± 259 m² bruto (waarvan ± 218 m² EPC), zal deze 3-gevelwoning liefhebbers van rust en groen aanspreken, dankzij het fijn aangelegde perceel van 2,93 are en de omliggende tuinen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een hal met een gastentoilet, die uitkomt op een salon-bibliotheek die baadt in natuurlijk licht. De eetkamer, uitgerust met een pelletkachel en met directe toegang tot een terras, is ideaal voor gezellige familiemaaltijden of etentjes met vrienden. De aparte keuken, functioneel en licht, kijkt ook uit op de prachtige tuin.

De eerste verdieping herbergt twee mooie slaapkamers, een bureau dat perfect is voor thuiswerken of als kleine slaapkamer (9 m²), en een ruime badkamer met toilet. De zolderverdieping, recentelijk ingericht in 2022, biedt extra ruimte die is omgebouwd tot een slaapkamer met een eigen douche en toilet, die kan dienen als ouderlijke suite.

De kelder omvat een garage voor één auto, een wasruimte, een stookruimte en een buitenparkeerplaats.

Geniet van de elegantie en het comfort van deze woning, die klaar is om haar nieuwe bewoners te verwelkomen in Brussel.

Voor meer informatie of om een bezoek te regelen, neem contact op met Engel & Völkers Brussel.

Neem contact op