Huis te koop

835000€

2 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 20164306
Immoweb code : 20164306

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
294 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

De Fré te Ukkel – Mooie woning met 3 slaapkamers + terras

ERA Chatelain presenteert dit charmante volledig gerenoveerde huis, ideaal gelegen tussen het Parvis-Saint-Pierre en het Parc du Wolvendael, in Ukkel. Met een bruto PEB-oppervlakte van 207m², combineert deze woning modern comfort met authentiek karakter.

Indeling van de kamers:

Begane Grond: Entree met gemotoriseerde deur voor veilige toegang, ruimte om een voertuig binnen de woning te parkeren, inkomhal, dressing/kantoor (of slaapkamer), volledig uitgeruste keuken, eetkamer, wasruimte, apart toilet en achterterras.
Eerste Verdieping: Ruime woonkamer met bureauhoek en toegang tot een tweede terras.Tweede Verdieping: Overloop, master bedroom met mezzanine en aangrenzende badkamer, tweede slaapkamer en grote douchekamer met toilet.
Kenmerken van het huis:

Uitzonderlijke lichtinval
Hoge plafonds
Charme en karakter
Groene en bosrijke omgeving
Technische kenmerken: Dubbel glas, individuele gasverwarming, elektrische rolluiken, open haard.
Het huis is onmiddellijk beschikbaar na de akte. Virtuele rondleiding beschikbaar hier: [Link naar virtuele rondleiding]

Met onze ERA COMFORT GARANTIE, koopt u met een gerust hart. Voor meer informatie en om een bezoek te plannen, neem contact met ons op via +32 2 535 98 98. Ontdek ook al onze te koop staande panden in Ukkel op era.be/chatelain.

Neem contact op